Docenten

Docent Rama Shakti

Janine Brall (Rama Shakti) – oprichster van Yoga Vidya Rotterdam en medeoprichtster van Yoga Maya, ervaren yoga- en meditatiedocent, spiritueel coach, Reiki meester/ leraar. Sinds meer dan 10 jaar beoefend zij intensief yoga en is zich steeds aan het verder ontwikkelen door cursussen en spirituele leraren te bezoeken in Europa en India.

Met plezier begeleid zij jou op jouw yogapad met een diepgaande en ‘down to earth’ benadering. Voor specifieke onderwerpen worden gastdocenten uitgenodigd.

 

Marjolein Rikkelman (Parashakti) – een jonge, wijze en zeer toegewijde docente. Zij weet de lesstof met veel enthousiasme, vanuit het hart over te brengen. Yoga- en meditatie docent, Ayurveda Marma therapeut.

Nadine Helm (Lakshmi Devi) – ervaren yogadocent, specialisaties mindfulness en geweldloze communicatie. Zij geeft les met aandacht, toewijding en verfijning.

Jan van den Maagdenberg (Ananda Jyoti) – yoga- en meditatiedocent, coach. Gespecialiseerd in Yoga voor bedrijven en Yoga retraites. Geeft op een open manier en vol enthousiasme les.

Gastdocenten o.a.:
Lonneke van Eersel – Yoga voor de rug
Linda Hartenberg (Chitrani) – Anatomie
Swami Saradananda – senior teacher