Cursusgeld / kosten

Anuloma Viloma

Kosten per maand

De Yoga docen­ten oplei­d­ing strekt zich uit over twee jaar. Je betaalt het cursusgeld in 24 maan­delijkse ter­mijnen:

€212,- per maand bij verblijf in slaapzaal of tent tijdens de intensief-week in Bad Meinberg

(Wens je in een meerpersoonskamer te verblijven tijdens de intensief-week in Bad Meinberg dan verhogen zich de opleidingskosten op €221,- per maand. Wens je in een tweepersoonskamer te verblijven tijdens de intensief-week in Bad Meinberg dan verhogen zich de opleidingskosten op €233,- per maand. Wens je in een éénpersoonskamer te verblijven tijdens de intensief-week in Bad Meinberg dan verhogen zich de opleidingskosten op €244,- per maand.)

De slaapzaal telt 6-12 bedden. De meerpersoonskamer telt 4 bedden. In de éénpersoonskamer zit een eigen badkamer.

In de prijs zijn inbegrepen: alle opleidingslessen, compleet verzorgd verblijf in Bad Meinberg (D) en verder alle open lessen van Yoga Vidya Rotterdam. Je ontvangt ernaast een nader te bepalen opleidingskorting op veel workshops en cursussen bij Yoga Vidya Rotterdam. Op alle seminars in de Yoga Vidya seminar-huizen in Duitsland krijg je 20% korting. Alle kortingen zijn geldig gedurende de gehele opleidingsperiode. Betalingen dienen te worden voldaan vóór de 1e van de maand, te beginnen met 1 januari 2019, laatste betaling op 1 december 2020. Betalingen zijn ook verschuldigd indien je, om welke redenen dan ook, niet aan de lessen kan deelnemen. Een opleidingsovereenkomst word aangegaan met Yoga Vidya Rotterdam.

*De opleidingskosten zijn belastingaftrekbaar. Je kunt dus de volledige opleidingskosten inclusief bijkomende kosten van boeken declareren bij de belastingdienst.